Нещодавно мені з сочі привезли цілий вінок з сушених лаврового листя. Виглядає ефектно, шкода, не встигла сфоткати. Розібрала вінок, розфасувала по ікеевским пакетам і зрозуміла, як же багато лаврушки тепер у мене є! тільки ось що з нею робити?
лавровий лист з дірочками від нитки, на яку вони були нанизані
Я завжди додаю лавровий лист в наступних випадках:
- коли варю пельмені;
- коли солю капусту (1 лист на трилітрову банку, закладаю в середину);
- коли варю картоплю в мундирі;
- коли смажу гриби з цибулею;
- коли варю м’ясні бульйони.
Більше страв, яким пішла б ця приправа, я не знаю. Поділіться, як ви використовуєте лавровий лист в кулінарії, в які страви додаєте?