В які страви додають лавровий лист?

13

Нещодавно мені з сочі привезли цілий вінок з сушених лаврового листя. Виглядає ефектно, шкода, не встигла сфоткати. Розібрала вінок, розфасувала по ікеевским пакетам і зрозуміла, як же багато лаврушки тепер у мене є! тільки ось що з нею робити?

лавровий лист з дірочками від нитки, на яку вони були нанизані

Я завжди додаю лавровий лист в наступних випадках:

  • коли варю пельмені;
  • коли солю капусту (1 лист на трилітрову банку, закладаю в середину);
  • коли варю картоплю в мундирі;
  • коли смажу гриби з цибулею;
  • коли варю м’ясні бульйони.

Більше страв, яким пішла б ця приправа, я не знаю. Поділіться, як ви використовуєте лавровий лист в кулінарії, в які страви додаєте?